FELICITĂRI!!
ÎȚI MULȚUMESC CĂ TE-AI ÎNREGISTRAT PENTRU A PRIMI GRATUIT ÎNREGISTRAREA!
Pregătește-te să descoperi ce schimbare poți crea ACUM!
Pasul 1
Urmărește video-ul pentru a afla ce să faci mai departe…
Pasul 2
Te rog verifică-ți email-ul pentru detaliile privind zoom-ul gratuit trimise de la adresa katherine@no-judgement-diet.com
Pasul 3
Citește mai jos ca să vezi cum poți să vii alături de noi pentru mai mult!
„Dincolo de problemă este o posibilitate.” - Dain Heer
Imaginează-ți pentru o secundă…

Cum ar fi relațiile tale fără judecată? 
Cum ar fi corpul tău fără judecată?  
Și ce ai putea crea în afaceri dacă nu ai avea judecăți cu privire la ce este posibil cu adevărat?

Dacă ești dispus, te invit să…
- Creezi Schimbarea -  
O abordare revoluționară despre crearea vieții pe care ți-o dorești cu adevărat și cum să ajungi acolo cât mai repede și mai ușor posibil, folosindu-ți corpul.
Iată ce primești dacă spui DA schimbării:
  • ​Trei facilitări pe Zoom – cu focus pe 3 subiecte: afaceri – corp – bani (traduse în diferite limbi)
  • Înregistrări audio-video pentru fiecare Zoom, în engleză și în română.
  • O șansă de a primi facilitare 1 la 1 și de a pune orice întrebare care te-ar putea ajuta să-ți exponențializezi realitatea.
  • 19 august, ora 20:30: Schimbarea în afaceri pe care conștiința o cere de la tine
  • 26 august, ora 20:30: Cum poate corpul tău să exponențializeze orice aspect al realității tale
  • 16 septembrie, ora 20:30: Abundența banilor și bogăția pe care o poți crea prin schimbare
Această ofertă grozavă este disponibilă ACUM pentru o perioadă limitată! Nu o rata!
countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Mai mulți bani acum

Katherine – Am vrut să-ți spun încă o dată un uriaș mulțumesc! Nu numai că m-ai ajutat și înainte, cu acea iertare de sine dar, de curând, fluxul de bani a EXPLODAT! Mulțumesc Mulțumesc Mulțumesc! -- Heidi

Clienți care au primit mai mult

Dumnezeule, trebuie să vă împărtășesc ce amploare, spațiu și potență au avut azi procesele pentru corp și tehnica access pentru clienții mei! Mulțumesc, Katherine pentru că m-ai susținut să pășesc în spațiul expansiv al schimbării de sine care sunt acum! Toți clienții mei aleg să devină ființa uimitoare care sunt. Iar lucrul cu conștiința pe care l-am făcut a fost ceva ce a depășit cu mult tot ce făcusem până atunci! – Marsha

Lărgirea conștiinței

Tocmai am participat în direct pe Facebook la „Din dragoste pentru bani”. DUMNEZEULE! Niciodată, până azi, nu am conștientizat cât awareness (conștientizare) tocmai am primit de la facilitarea ta extraordinară despre energie și conștientizare. Corpul meu a vibrat și aproape a sărit din scaun când ai făcut exercițiul cu energia legat de participarea la clasa din Hawaii. – Sylvia J.

Senzația că pot!

Generozitatea de spirit, vulnerabilitatea, frumusețea firească… și senzația de apartenență, și că e posibil, și amuzamentul, și caracterul jucăuș al unor noi posibilități. O stare completă că pot și eu! - Caroline
Citește asta înainte să mergi MAI departe: 

Conștiința include totul și nu judecă nimic și, dacă ai citit până aici, ești una dintre acele uimitoare persoane aflate la marginea conștiinței… pregătită să exploreze, să creeze măreție, să contribuie planetei, să aibă recunoștință față de toți oamenii și toate lucrurile și să dăruiască lumii întregi harul personal!

Dar uite cum stă treaba… ai momente în care te judeci… și apoi încerci să nu te judeci, și apoi te entuziasmează posibilitățile, apoi începi să creezi, și ești conștient de o lume cu totul nouă, iar acest entuziasm te duce în spații noi…

Dar după câteva ore sau zile percepi judecățile celorlalți, judecățile din trecut, de la oameni care nu sunt interesați de schimbare și, cu timpul, acestea încep să te apese…

Te întrebi:

Fac suficient? Sunt eu de ajuns? Dar dacă nu sunt eu acela? Dacă sunt nebun? Dacă nu funcționează?


Sună cunoscut?

Cum ar fi dacă ar exista o cale ușoară de a ocoli judecățile?
Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness, spune că atunci când te judeci, eliberezi răul în lume. Când am auzit asta, a fost o cerință în lumea mea să eradichez judecata din viața mea…

Și o și mai mare cerință pentru planetă de a avea 10 milioane de oameni fără judecată. Imaginează-ți că ești într-un avion, într-un restaurant, într-un oraș unde nu există judecată. Imaginează-ți spațiul, libertatea, posibilitățile…

Când mi-am început viața fără judecată, am manifestat rezistență pentru că petrecusem cel puțin 20 de ani din viața mea jucându-mă cu judecățile mele. Eram convinsă că judecățile erau reale și că era ceva în neregulă cu mine. A fost foarte greu la început pentru că suntem programați să ne concentrăm pe problemele noastre în loc de șoaptele ușoare ale posibilităților dincolo de această realitate.

Și aveam o mulțime de judecăți despre corpul meu. Pe măsură ce mă eliberam de judecățile despre corpul meu, am început să văd toate felurile în care îmi judecam afacerea, relațiile, pe mine însămi, modul în care eram ca părinte și mult mai mult.


Era o nebunie!

Dar, în câteva luni scurte, angajându-mă pe direcția de a opri judecata atunci când apare, întreaga mea viață s-a schimbat.

Am trecut de la un trai de pe o zi pe alta, la a câștiga peste 10.000$ pe lună. Am trecut de la a-mi fi rușine cu corpul meu, la a avea recunoștință totală pentru el. Am trecut de la lipsă de încredere și lipsa clarității viitorului meu, la a ști exact ce vreau să creez. Am trecut de la a fi nesigură cu privire la crearea unei afaceri, la a ști fără îndoială care sunt pașii de urmat pentru a crea o afacere care să-mi permită să călătoresc oriunde în lume, să iubesc ceea ce fac, să mă trezesc dimineața plină de energie și să mă minunez de viața pe care o creez… dar, mai mult decât atât, mă trezesc în fiecare zi știind că pot să văd zilnic și alți oameni construindu-și afacerile, câștigând încredere în ei înșiși, eliberându-se de judecată.

Îți poți imagina dacă ai putea să-ți creezi corpul visurilor tale? Afacerea visurilor tale? Și realitatea financiară a visurilor tale?

Cum ar fi dacă acum este momentul pentru tine?

Dacă este momentul pentru tine… și dacă ai spus da, singura cale de a ajunge acolo este să te angajezi în numele unei vieți fără judecată… și dacă vrei calea rapidă, calea scurtă și calea amuzantă pentru asta, eu am petrecut ultimii 7 ani identificând metode de a evita judecata și de a energiza posibilitățile!

Dacă vrei să scurtezi timpul care mi-a trebuit mie și vrei să afli care sunt aceste metode, atunci te invit alături de mine în această călătorie, care nu a mai existat până acum, despre necesitatea absolută de a-ți energiza visurile și a renunța la judecăți… și de ce, atunci când îți folosești corpul ca fiind piesa principală aici… va schimba absolut totul…


Ce primești dacă participi la aceste 3 clase în direct pe Zoom?
  • 19 august, ora 20:30: Schimbarea în afaceri pe care conștiința o cere de la tine – afacerea ta te imploră să fii mai măreț, să îți asumi riscuri și să fii schimbarea care știi că este posibilă.
  • 26 august, ora 20:30: Cum poate corpul tău să exponențializeze orice aspect al realității tale. Îți tratezi corpul într-un fel care se potrivește cu viitorul pe care ai vrea să-l creezi?
  • 16 septembrie, ora 20:30: Abundența banilor și a bogăției pe care o poți crea prin schimbare. Banii doresc să-ți contribuie. Descoperă modalități rapide de a spune DA, care invită mai mulți bani să se joace cu tine.
Nu ne crede pe noi pe cuvânt…
Vezi ce au spus alți oameni despre experiența pe care au avut-o când s-au angajat în numele LIPSEI de judecată 
ATENȚIONARE: Această clasă va schimba modul în care îți clădești afacerea, îți creezi corpul și modul în care te raportezi la bani… înscrie-te doar dacă ești pregătit ca fiecare aspect al vieții tale să explodeze de posibilități!

 
Click To See Janelle's Story - Finding Hope
Click To See Art's Story - Sky Diving at 80
Click To See Mandi's Story - Transformation
Ești dispus să-ți începi călătoria acum?
- No Judgment Diet - 
Powered By ClickFunnels.com