GRATULÁLUNK!! KÖSZÖNJÜK, HOGY REGISZTRÁLTÁL AZ INGYENES FELVÉTELÉRT!
Készülj, hogy felfedezd, milyen változást teremthetsz MOST!
1.Lépés:
Nézd meg a videót, hogy lásd, mit tegyél legközelebb
2.Lépés:
Nézd meg a bejövő leveleidet a visszaigazolásért a katherine@no-judgement-diet.com címről az ingyenes zoom linkkel!
3.Lépés:
olvass tovább, hogy lásd, hogyan tudsz többhöz is csatlakozni hozzánk!
"A problémán túl ott a lehetőség" - Dain Heer
Csak képzeld el egy pillanatra…

Milyenek lennének a kapcsolataid ítéletek nélkül?
Milyen lenne a tested ítéletek nélkül?
Mit teremthetnél az üzletben, ha nem lenne ítéleted arról, hogy valójában mi lehetséges?

Ha hajlandó vagy, meghívlak arra, hogy…
- Teremtsd a változást -
Forradalmi rálátás, hogyan teremtsd úgy az életed, ahogyan igazán vágysz rá, és hogyan juss oda a lehető leggyorsabban és legkönnyebben úgy, hogy használod a tested.
Here's what you receive if you say YES to the change:
  • ​Három facilitált zoom,ami három témára fog fókuszálni: Üzlet-Test-Pénz (különböző nyelvekre tolmácsolva)
  • Hang-és videó felvételek minden zoomról a saját nyelveden és angolul
  • Esély arra, hogy 1:1 facilitálást kapj és bármilyen kérdést feltehess, hogy segítsen kiterjeszteni a valóságodat
  • Augusztus 19. Este 7.30: A változás az üzletben, amit a tudatosság megkövetel Tőled
  • Augusztus 26. Este 7.30: Hogyan tudja kiterjeszteni a tested az életed minden területét? 
  • Szeptember 16. este 7.30: A bőség a pénzzel és a vagyonnal, amit a változással teremthetsz.
Ez a csodás ajánlat MOST csak nagyon korlátozott ideig elérhető! NE maradj le róla!
countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Több Pénz Most

Katherine- Csak még egy nagy ölelést és egy Köszönömöt szeretnék küldeni. Nemcsak segítettél nekem, hogy megbocsássak magamnak, de mostanában a pénzáramlás is SZÉLESRE nyílt. Köszönöm Köszönöm Köszönöm!--Heidi

Kliensek több befogadással

Ó, Istenem, meg kell osszam, mennyire kiterjeszkedett, teres és potens volt a testem és az energiám az access munkám során, mikor a klienseimen dolgoztam! Köszönöm Katherine, hogy támogattál abban, hogy belépjek a kiterjeszkedő világba, ami azzá változtatott engem, aki vagyok. Minden kliensem azt választotta, hogy belép a káprázatos létezésébe, aki ő valójában, és az ébséggel kapcsolatos munka túl volt mindenen, amit valaha csináltam!-- Marsha

Tudatosság nyitás

Megtapasztaltam a FB live-odat a “Pénz szeretetéért” Ó, Istenem! Eddig a napig soha nem volt ilyen éberségem a testemmel és az energiámmal, amit a csodálatos facilitálásodtól kaptam. A testem csaknem kirezgett a székből, amikor az energia gyakorlatot csináltad a Hawaii kurzussal kapcsolatban. - Sylvia J.

Teljes érzékelés arról, amit tudok!

A nagylelkűség szelleme, a sebezhetőség, a nyers szépség...és a befogadás, a képesség a móka és az új lehetőségek játékossága. Teljes érzékelés arról, hogy mire vagyok képes!- Caroline

Olvasd el ezt, mielőtt tovább mész:

A tudatosság Magába Foglal Mindent és Nem Ítél meg Semmit, és ha eddig elolvastad, Te vagy az egyike a csodás egyéneknek, akik a tudatosság előörsét alkotják...kész felfedezni, nagyszerűbbet teremteni, hozzájárulni a bolygóhoz hálásnak lenni mindennek és mindenkinek és odaajándékozni a tehetségedet a világnak!

Van azonban valami...vannak pillanatok, amikor megítéled Magad...és aztán igazán próbálod nem megítélni Magad, aztán lelkes leszel a lehetőségektől, aztán teremtesz, van egy éberséged az új világról és az a lelkesedésed, ami új helyekre visz.

Ám néhány óra vagy nap után érzékelheted mások ítéleteit, a múltból, olyan emberektől, akiket nem érdekel a változása, és ez egy idő után letör.

Magadra gondolsz...

Eleget teszel? Elég vagy? Mi van, ha nem te vagy az?Mi van, ha őrült vagy? Mi van, ha nem működik.

Ismerősen hangzik?

Mi lenne, ha volna egy könnyű útja, hogy kikerüljük az ítéleteket?
Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója azt mondja, ha megítéled Magad , azzal gonoszságot teszel a világba. Amikor ezt hallottam, jött egy megkövetelés a világomban, hogy megsemmisítsem az ítéleteket.

Volt egy nagyobb megkövetelés is, hogy megtartsam a víziót 10 millió emberről a bolygón, akik az ítélkezésen kívül vannak. Képzeld el, hogy olyan repülőkön, éttermekben, városokban vagy, ahol nincs ítélkezés. Képzeld el a teret, a szabadságot, a lehetőségeket…

Amikor először elkezdtem az ítélkezés mentes életet, sok ellenállásom, volt, mert legalább 20 évet azzal szórakoztattam magam, hogy ítélkezem. Meg voltam győződve, hogy az ítéletek valóságosak, és valami baj van velem. Először nagyon kemény volt, mert arra tanítottak minket, hogy a problémákra fókuszáljunk ahelyett, hogy a lehetőségek suttogására fókuszálnánk, amik túl vannak ezen a valóságon.

Sok ítéletem volt a testemről. Ahogy elengedtem az ítéleteimet a testemről, elkezdtem látni, az összes kis módját annak, hogyan ítélem meg az üzletem, a kapcsolataimat, magamat, a nevelésemet, és még sok mást.

Ez őrületes volt!

Egy pár hónapon belül azonban, ahogy elköteleződtem ahhoz, hogy megállítom az ítéleteket a pályájukon, az egész életem megfordult.

10.000 $-os fizetésből éltem. Ahelyett, hogy szégyelltem volna a testem, teljes hálát éreztem iránta. Önbizalomhiány, és a jövőm tisztán látásának hiánya helyett pontosan tudtam, mit akarok teremteni. Ahelyett, hogy bizonytalan lettem volna az üzletem építésében, kétely nélkül tudtam, hogyan teremtsem azt az üzletet, ami megengedi, hogy utazzak a világban, teljességgel imádtam, amit csinálok, energikusan ébredtem, és meg kellett csípjem magam, hogy milyen életet teremtek...de ami ennél is több, ráébredtem, hogy mindennap, ahogy figyelem az embereket, hogyan építik az üzletüket, nő az önbizalmam és engedem el az ítéleteimet.

El tudod képzelni, hogy meg tudod teremteni álmaid testét? Álmaid üzletét? Álmaid pénzügyi valóságát?

Mi van, ha most van itt a Te időd?

Ez a Te időd...és ha igent mondtál, az egyetlen út, hogy igazán odaérj, az az, hogy elköteleződsz az ítéletmentes élethez...és ha a gyosítópályát akarod, a könnyű utat, a mókás utat, amivel én az elmúlt 7 évemet töltöttem, hogy megkeressem azokat a csapásirányokat, ahol átugorhatom az ítéleteket és energizálhatom a lehetőségeket.

Ha szeretnéd rövidre zárni azt az időt, amibe ez nekem került, és meg akarod találni ezeket a csapásirányokat, akkor meghívlak, hogy csatlakozz ehhez az utazáshoz - ami még sosem volt korábban - hogy lásd, miért alapvető, hogy energizáld az álmaid és felhagyj az ítéletekkel...és miért van az, hogy amikor használod a tested, mint alapvető részét ennek az útnak,...az mindent meg fog változtatni.


Mit kapsz, ha csatlakozol ehhez a 3 Élő Zoom Tanfolyamhoz?
  • Augusztus 19. este 8 óra: A változás az üzletben, amit a tudatosság megkövetel Tőled- Az üzleted könyörög, hogy válj nagyobbá, vállald a kockázatokat, és légy a változás, amiről tudod, hogy lehetséges.
  • Augusztus 26. Este 7:30am: A tested hogyan terjesztheti ki az életed minden területét, úgy bánsz -e a testeddel, ami összhangban van azzal a jövővel, mit teremteni szeretnél?
  • Szeptember 16. Este 7:30: A pénz és a vagyon bősége, amit a változással teremthetsz - a pénz vágyik rá, hogy hozzájárulás legyen, hogy felfedezd a gyors utakat, ahol igent mondhatsz, arra, ami több pénzt invitál, hogy játssz vele.
Ne csak a szavunkat vedd meg...
Nézd meg, mások mit mondtak a tapasztalataikról, az Ítélkezés Nélküliséghez való elköteleződésről
FIGYELMEZTETÉS: Ez a kurzus meg fogja változtatni, ahogyan az üzleted építed, ahogyan a tested teremted, ahogyan kapcsolódsz a pénzzel...csak akkor iratkozz fel, ha készen vagy arra, hogy az életed minden területe robbanjon a lehetőségektől

 
Click To See Janelle's Story - Finding Hope
Click To See Art's Story - Sky Diving at 80
Click To See Mandi's Story - Transformation
Hajlandó vagy most elkezdeni az utazást? 
- No Judgment Diet - 
Powered By ClickFunnels.com